Inlägget innehåller annonslänkar till Åhléns

Mii Light loving intensity Femme fatale är en flytande highlighter från Mii som är ett hudvårdande makeupmärke. Den ska ge glow och det är ju något jag alltid jagar.

Det som vårdar huden i den är ett antioxidantkomplex av goji och tranbär. Om du vill ha metallicskimmer är det här helt rätt produkt. Mii Light loving intensity Femme fatale går i brons till guldton. Du kan mixa den med din foundation eller lägga den antingen över foundationen. Du kan även mixa den med en dagkräm för att använda den som en primer. Sen kan du ju såklart även använda den som en highlighter.

Recension Kartongen får minuspoäng av mig och då gillar jag minimalistisk design. När du kollar på asken är det ytterst otydligt vad den innehåller. Det hade uppskattats om det fanns någonstans att det är en highlighter men nu är det ju trots allt insidan som räknas.

Flaskan är snygg och gjord i glas så man lätt ser hur mycket som är kvar. Extra bonus för en stilren pump. Konsistensen är extremt flytande de första två pumpen och jag var nära att reklamera men sen fick den en ny chans. Jag lät min flaska stå uppochner ett tag och skakade den och då var den både fastare och hade mer glow än de första pumpen.

Mitt första test var att lägga den under min foundation och wow vilken lyster man fick utan att se ut som en discokula. När den används på basen som highligter är mitt råd att du ska applicera försiktigt om du inte vill få full metalliceffekt. Den har bra pigment och rejält med lyster, jag tycker det är finast att blanda ut den lite med en kräm.

Mii Light loving intensity Femme fatale finns hos Åhlens för 298kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *