Finnabis Resin Ointment

Finnabis Resin Ointment är en hartssalva från Finland som använts under flera hundra år. Den ska underlätta sårläkning, lindra svamp, brännskador, utslag, vårtor och mycket annat. Den görs på rena naturliga ingredienser enligt traditionella metoder som inte skadar träden. Den är även nominerad i Nordic Natural Beauty Award 2022 och är en av finalisterna som jag haft förmånen att testa.

Huvudingrediensen i Finnabis Resin Ointment är lappgranharts. Den innehåller också kallpressad hampaolja som är rik på fettsyror och odlad utan bekämpningsmedel och tillsatser. Hampaoljan är utan både thc och cbd. Gammalinolensyra är rik på E-vitamin. Tråkiga nyheten för veganer är att den innehåller bivax men det är en bra ingrediens för huden.

Annons

Recension Burken är snygg och enkel att ha med i vandringsbyxorna och handväskan.

Det doftar helt klart gran om den men inte så starkt att den stör omgivningen. Den kladdar inte och blir inte klistrig på huden. Många kådsalvor blir ju så klibbiga att de blir oanvändbara men jag testade att smörja in ett trasigt nagelband på tummen och kan utan problem fortsätta använda datorn direkt efter att ha smort.

Jag är nyfiken att testa den på sår och klåda men har för tillfället inget värre än mitt nagelband.

Finnabis Resin Ointment verkar inte finnas att köpa på nätet än men Googla och du kan finna!