A-pro Mandelolja
A-pro Mandelolja

Inlägget innehåller reklamlänkar till Apohem

A-pro Mandelolja är en olja som mjukgör och skyddar samtidigt som den balanserar fuktnivån och ger näring till huden. Mandelolja passar för de flesta hudtyperna och har en mängd användningsområden. Du kan ha den på kroppen, ansiktet och i håret men den är även perfekt som massageolja. Många med känslig hud klarar den bra och extra plus för att den är parfymfri.

Vad är då så spännande med A-pro Mandelolja? Innehållsförteckningen kan få vilken minimalist som helst att jubla. Den innehåller bara mandelolja och inget mer. Det är rikt på många fettsyror som inte kroppen kan producera själv. Linolsyra är en omega 6 fettsyra som kan lindra torr hud och mjäll. Oljan ska göra huden mjuk.

Recension Flaskan kommer kanske inte vinna några skönhetspris men den är ändå fin. Det är en funktionell design. Skruvkorken drar ner lite för mig men jag antar att det är för att man inte oavsiktligt ska råka öppna flaskan.

Doften är neutral men vill man ha doft kan man tillsätta lite. Jag tycker om att ha den precis som den beskrivs som en allt i allo olja. Prislappen gör att man med gott samvete kan använda den för fotmassage, badolja, kroppsolja eller precis vad som faller en in. Jag har oftast en flaska i stugan och har haft den istället för body lotion någon gång. Huden blir mjuk och det känns som om min hud gillar den.

En favorit jag brukar ha den till är att mixa olja och peeling till händer och fötter och skrubba dem. Oljan gör peelingen lite snällare.

Det låga priset gör att man kan vara lite generös med den men om man när för generös i håret blir det flottigt. En flaska räcker riktigt länge.

A-pro Mandelolja finns hos Apohem för 54kr

Köpa igen? Yes!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *