Aivira Intensive Hydration & Glow Serum

Inlägget innehåller annonslänkar till Bangerhead

Aivira Intensive Hydration & Glow Serum är ett fuktserum som ska ge en silkeslen känsla och en fin lyster. Om du använder serumet under 14 dagar ska huden fortsätta få fukt i 7 dagar. Det är ett serum som ska passa för alla hudtyper och är den första produkten från Aivira som jag testar men jag har hört mycket gott om den här så jag är riktigt nyfiken. På Bangerheads hemsida är det ett av få serum som har 5 stjärnor i omdöme. Klicka på produktnamnet om du inte tror mig.

Det som ska ge det är ectoin som är en molekyl som finns hos mikroorganismer i ökenområden och saltsjöar, alltså en tålig organism som skydda mot torka och extrema temperaturer. Den har även otroliga effekter på huden och ska vara en av världens bästa återfuktare som även stärker hudbarriären och ökar cellaktiviteten. Aivira Intensive Hydration & Glow Serum innehåller också stamceller från granatäpple och ska ha en uppljummande effekt och ge en jämnare hudton. För att komma åt de mest kraftfulla stamcellerna tar de när granatäpplet går från grönt till rött. Diffuporine är också en föryngrande återfuktare som ska stimulera cellförnyelsen

Recension Flaskan har en stilren design och inga färger som kan skära sig med inredningen. Glasflaska är inte helt optimalt för såna som mig som tappar saker i golvet ganska ofta. Nu tycker jag att glasflaskor är väldigt vackra så jag överlever och hoppas att den inte hamnar i golvet. Glaset känns tjockt så det borde vara lugnt med milda fall.

Pipetten gör det enkelt att få ut en lagom mängd produkt.

Doften är skön men diskret, den påminner om något blommigt. Nu älskar jag granatäpple och tycker att det kan vara det som doftar men jag har inga fakta på det.

Konsistensen är silkesmjuk och gör huden så otroligt len att det är svårt att lyda hudterapeutens stående råd om att inte peta på ansiktet.

Aivira Intensive Hydration & Glow Serum finns hos Bangerhead för 695kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *