AK Akademikliniken Pure Berry Toner är en produkt jag köpt många gånger. I början hade jag svårt för den lite söta bärdoften. Doften är lite söt och mycket bärig. Det innehåller hallon, tranbär och vindruva som tillför huden massor av antioxidanter, näring och återfuktning.

Det första jag älskar med den är att den är i sprayform. När du applicerar toner med bomullspad går det åt mer produkt än nödvändigt plus att de flesta applicerar med engångspads. Ifall ni missat det så ogillar jag resursslöseri. När man köper lite dyrare produkter så vill man väl få maximal nytta av dem och då ska produkten vara i ansiktet och inte på en bomullspad i soporna. Bomull är dessutom väldigt vattenkrävande att producera och vatten är en bristvara i världen. Det är självklart bra att Akademikliniken har ett miljötänk men det är inget som de marknadsför så hårt. De satsar mer på effektiva produkter. När vi ändå är inne på natur och sånt så kan jag meddela att den här är självklart vegansk liksom de flesta av deras produkter.

Gör dig och naturen en tjänst alltså och spraya din toner istället för att använda bomullspad. Om du använder toner som ett steg i rengöringen så bör du köpa en bättre rengöring. Huden ska redan vara ren när du applicerar toner. Om du får med smuts när du applicerar toner är det ett tecken på att din rengöring inte är bra.

Akademikliniken Pure Berry Toner är som jag nämnt tidigare fullmatad med antioxidanter och återfuktar riktigt bra. C-vitaminet jämnar ut och ger lyster. Hyaluron har de inte i sina ansiktsvatten och det tycker jag är bra. Jag har testat toner med hyaluron och de är rätt meningslösa.

Som alla mina favoritprodukter så innehåller även den här min favoritfrukt granatäpple. Bara frukt och bär duger inte så självklart innehåller den peptider som ger huden spänstighet. Klassikern Aloe hittar du och som grädde på moset innehåller AK Akademikliniken Pure Berry Toner glukosamin och betaglukan. Ni som tycker att en toner inte gör någon större nytta borde testa den här godingen. Jag äskar den!

AK Akademikliniken Pure Berry Toner finns såklart hos AK men Eleven har 20% på hållbar skönhet nu! 50ml kostar 123kr nu om du vill testa.

Det är den lilla resevänliga flaskan som räcker ett tag. Nu är risken att man sprayar mycket bara för att den är så underbar men det kan man unna sig! Den funkar som toner men även innan du använder Pure Triple Peel för att ytterligare aktivera enzymerna. Den fungerar även som mist under dagen och över makeup för glow! Jag kommer garanterat köpa den här igen men just nu har jag lite shoppingförbud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *