Allel a

Inlägget innehåller annonslänkar till Nordicfeel

Allel A-serie Face Cream

Allel A-serie Face Cream är en kräm som är fullmatad med antioxidanter och är mjukgörande. Den är utvecklad för att skydda kollagenet och för att föryngra funktionerna i hudcellerna. Eftersom den är intensivt återfuktande och mjukgörande ger den en otrolig lyster. Icke att förglömma att den ska jämna ut ojämnheter i hudtonen.

Vad är det då som är så magiskt med Allel A-serie Face Cream? Det som gör nytta är tallbarksextrakt, C- och E-vitamin med antioxidativa egenskaper. C-vitaminet kommer från kakaduplommonextrakt. Prokollagen som kommer från växtkulturer. Förutom dokumenterat bra ingredienser så är den framtagen av Anne Wetter, en hudläkare som är grym på hudvård och Elisabeth Hagert som är ortoped. Det här en produkt med forskning och kompetens bakom.

Användningen är superenkel. Applicera en liten mängd kräm på ansikte och hals men inte för nära ögonen. Den går att använda både dag och natt.

Recension Jag brukar föredra airless pumpflaska men det finns säkerligen en tanke med att den är i en burk. Doften är väldigt neutral. Konsistensen är oväntat lätt men känns ändå väldigt rik på huden. Mer info kommer

Allel A-serie Face Cream finns till bra pris hos Nordicfeel 679kr just nu, ord 849kr

ALLÉL har sedan tidigare även vunnit två Attracta Beauty Awards: 2019 i kategorin bästa dagkräm och 2018 för bästa rengöring.

ALLÉL är ett prisvinnande varumärke som har vunnit Skönhetsredaktörernas Beauty Oscars 2021 i kategorin Årets hudvårdsserie. Vinnarna benämns som “produkter som aldrig blir en hyllvärmare, utan favoriter som du ständigt vill återkomma till.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *