Annabelle Jumbo Lip pencil är en mix av läppstift och läpppenna enligt mig. Jag har länge grundat läpparna med penna och sedan läppstift för att få det att sitta bra. Ok i all ärlighet har jag tatuerat in läppstift också för att inte behöva tänka på sånt under vardagar men jag tycker ändå om att måla läpparna för att sätta sista touchen på en makeup. Jag kan tycka att läppennor ofta är väldigt hårda och torra och det är inte en skön upplevelse att måla hela läppen med dem.

Annons

De här underbara pennorna är mjuka som ett läppstift men har precisionen hos en penna. Jag har Annabelle Jumbo Lip pencil i Cranberry som är en djupt rosa lite kall nyans och Clover som är mer ljuvligt rosa. De innehåller mjukgörande oljor och läpparna känns skönt återfuktade när man målat. Annabelle satsar på hudvänliga naturliga ingredienser och pennorna är inget undantag. Färgen sitter bra. Det går även att bygga upp en intensivare färg så du kan gå från vardag till fest med samma penna och sånt älskar jag. Makeupbagen brukar vara överfull ändå så allt som går att variera enkelt uppskattas.

Annabelle Jumbo Lip pencil finns att köpa hos Annabelle Minerals för 209kr st

Köpa igen? Det kan jag absolut. Jag är lite sugen på deras penna i färgen Marigold också fast det inte är en färg jag brukar gilla.

Annons

Pennorna innehåller mica och jag har kollat med Annabelle som tog frågan riktigt seriöst och återkom med ett långt bra svar om hur de jobbar på att förebygga missförhållanden i hanteringen. Generellt tycker jag att Annabelle har ett fantastiskt helhetstänk. De satsar på äkta plastfritt och miljövänligt. Leveranserna av deras paket är en underbar upplevelse, inte en omotiverad plastdetalj så långt ögat kan nå och lagom stora kartonger.

Cranberry & Clover
Som ni ser ligger färgerna relativt nära varandra men ändå inte. Den ena är lite brunare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *