Annabelle minerals rengöringspads är enligt mig underbara. Rengöring blir enklare med pads men bomullspads är en miljömässig katastrof. Bara tanken på alla resurser som går åt för att odla fram bomull gör att den inte ska användas till engångsmaterial. Om vi skippar miljön en stund är engångsbomull även rätt oekonomiskt och vi vill väl hellre lägga pengar på bra krämer än på att bygga sopberg.

Annons

Recension Det är enkelt att använda Annabelle minerals rengöringspads och det blir enklare att tvätta bort ansiktsmasker och rengöringar. Det sägs att det även ska gå att få bort vattenfast smink med dem men det har jag ännu inte testat.

Vissa rengöringspads som jag testat är sladdriga eller har en vass lapp med tvättråd. De här håller formen och saknar lapp med tvättråd. Materialet tar dessutom inte heller upp färg från makeup. Jag har en rengöringsduk som något geni designat i vitt, vitt är fel färg för rengöring av smink. Padsen på bilden har jag använt och tvättat och de ser ju ändå fräscha ut. Jag tänkte först fota en oanvänd men använda känns ärligare att använda och jag är ju alltid mån om ärlighet. Vill ni se vackra reklambilder så finns google, jag försöker alltid använda naturliga bilder utan filter.

Jag tycker även att det går fort att rengöra padsen. Nu har jag lyxen att ha tvättstuga hemma så jag klarar mig bra med 5st eftersom tvättmaskinen går nästan varje dag.

Annons

Extra bra är även att Annabelle Minerals har ett fantastiskt arbete med miljö och padsen levereras i en papperspåse och i mitt paket var det exakt noll plast och en lagom stor box. Sånt förtjänar verkligen uppmärksamhet eftersom det finns många märken som snackar miljö men snubblar. Annabelle håller verkligen hela vägen.

Annabelle minerals rengöringspads kostar 129kr hos Annabelle Minerals och längre ner ser du en uträkning på om det är prisvärt!

Köpa igen? Absolut JA

Om du använder 2 rondeller per dag så förbrukar du 730st under ett år. En vanlig förpackning med pads innehåller 80st så under ett år använder du 9,13 förpackningar. Det ger en ungefärlig kostnad på 170kr och en helt onödig belastning på miljön. Jag tror de här håller mer än ett år vilket ger en vinst för dig och miljön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *