Annabelle Minerals Soft Cream är en mjukgörande kräm som även fungerar som en primer. Den består av 95% naturliga ingredienser. Den är också vegansk.

Innehållet är sheasmör, gurkörtsfröolja, ricinolja, plommonkärnolja, vindruvskärnolja, vegetabilisk glycerin, E-vitamin, hyaluronsyra, folsyra, mjölksyra. Helt enkelt en massa bra ingredienser som vårdar huden samtidigt som de utgör en primer för makeup.

Annons

Miljövännen i mig hoppar av lycka över att pumparna säljs separat. De går att återanvända och jag försöker alltid reducera onödig plast.

Krämen lämpar sig för alla hudtyper och ska strama upp huden, ge lyster och göra den mer elastisk.

Jag vart positivt överraskad när jag öppnade flaskan. Den är verkligen fullmatad med kräm. Jag hade problem att få ner pumpen utan att spilla ut innehållet. Riktigt lyxproblem

Den känns skön på huden. När man ska applicera mineralpuder brukar det kunna kaka sig om krämen inte torkat in. Det märks att krämen är gjord för att passa med mineralsmink och det går bra att applicera puder. Jag har även puder från märket och har inte fått ett enda utslag av dem.

50 ml Annabelle Minerals Softcream kostar 229kr om jag kommer köpa igen är för tidigt att uttrycka mig om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *