Annabelle minerals stay pure

Annabelle Minerals Stay pure är en olja med många användningsområden. Den är mest anpassad för fet, acnebenägen hy. Du kan ta bort makeup, återfukta, sminka och massera med den.

Oljan är gjord med 100% naturliga ingredienser. Fettsyrorna lugnar och återupplivar irriterad hud. Många försöker ju torka ut acne och använder hårda rengöringar och krämer som ska matta ner huden. Dessutom brukar många som har problem med acne undvika olja. Doften är riktigt spännande. Jag tycker den påminner om tuggummit Jenka.

Annons

Mineralfoundations kan ibland bli pudriga, med Annabelle Minerals Stay pure kan du få mer glow. Mixa lite olja med mineralfoundation och applicera med fingrarna.

Som alla bra oljor kan du även ha den här till naglar, hår och mycket annat. Den består av arganolja, kokosolja, ricinolja, olja från crambe abyssinice, fröolja från svartvinbär, timjanolja, tuvvaktelbärolja, e-vitamin och solrosfröolja. Om du är känslig ska du alltid vara försiktig. Den här innehåller eteriska oljor som kan irritera huden.

Jag blir extra glad över Annabelle minerals miljötänk. Pumpar och pipetter görs i bättre material och säljs separat. Glas sägs ju vara det mest miljövänliga materialet och jag bara väntar på att de kommer med refiller så även flaskan går att återanvända.

Annabelle Minerals Stay pure finns hos Annabelle Minerals för 299kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *