Inlägget innehåller reklamlänkar till Matsmart

Det här är mina favoritsmaker just nu

Aqua Gustus natural flavoring for water är en helt fantastisk produkt. Jag brukar inte köpa vatten på flaska eftersom jag tycker det känns lite ofräscht. Nu tappar jag säkert någon följare för att jag tycker så men jag tycker tanken med vatten som förvaras länge på en hylla i en plastflaska är äcklig.

I Sverige har vi rent vatten direkt ur kranen. Det är en otrolig lyx som vi borde uppskatta mer än vi gör. Det är ju fräschare att ta vatten direkt ur kranen till ett glas eller en flaska. Jag har även vänner som använder vattenfilter hemma för att de är hälsomedvetna men ändå köper en Loka om vi är på restaurang. Enligt mig är det fullständigt ologiskt men alla får göra som de vill i frågan. Ingen kommer bli sjuk eller skada någon med det.

Rent kranvatten kan ibland kännas torftigt. Många gånger skäms jag att beställa kranvatten när jag äter ute. När jag har gäster skäms jag ännu mer eftersom jag försöker undvika socker och reagerar knappt på att jag aldrig har läsk hemma.

Aqua Gustus har räddat mig! Deras smaker gör mitt älskade vatten lite roligare. Som övriga världen har jag en Sodastreamer. Ok jag har två om man ska vara petig. Jag brukar duka fram en flaska vanligt vatten och en med bubblor och smaker. Man kan även spraya smaken i flaskan för att slippa ha så fullt på bordet.

När jag ska köra långt brukar jag fylla min Glacialflaska med iskallt vatten och smakspray. Smakar så mycket godare och är mer hälsosamt. Det jag gillar mest med Aqua Gustus är att de är naturliga. Vanlig smaksättning har ju funnits i evigheter men de brukar ju vara syntetsmak och kemikalier. Den här är gjord på frukt, bär, örter, kryddor och blommor. Det är extra bra att de inte ens innehåller sötningsmedel. Jag gillar inte sötningsmedel och undviker det också. Den enda ”tillsatsen” i dem är att de är vitaminberikade och vitaminer jagar jag!

Jag tror ni redan gissat men jag kommer köpa Aqua Gustus fler gånger. Det är en favorit. En flaska kostar 109kr hos Aqua Gustus Är du sugen att fynda så hittade jag den även på Matsmart för 79kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *