Australian Bodycare Face Cream är en ansiktskräm som passar de flesta. Jag brukar vara skeptisk mot allt som ska passa till alla men för mig fungerar den här bra.

Inlägget innehåller reklamlänkar till MEDs

Det är en lätt och återfuktande kräm. Extrakt från Kakadu Plum skyddar och tillför antioxidanter. Tasmansk bergspeppar och macadamianötolja återfuktar och förhindrar inflammation. Självklart innehåller den här också Tea tree oil

Huden blir återfuktad och lugn. Jag upplever att små utslag lägger sig snabbt. Den är vegansk och naturlig. Man tror gärna att en kräm som ska lindra acne ska vara stark men den här är riktigt mild. Jag är säkerligen skadad av 90-talets galna kurer men jag önskar den här hade funnits i mitt liv redan då.

Australian Bodycare Facecream finns hos Meds för 159kr Reklamlänk

Jag skulle absolut köpa den här igen. Det är en kräm jag ofta packar när jag ska på kortare resor eftersom den alltid fungerar även för min hud

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *