Babor Perfection
Babor Perfection

Inlägget innehåller annonslänkar till Bangerhead

Babor Perfection är ett kit med AHA-ampuller i limited edition och sånt har jag ett ambivalent förhållande till. Såna serier är ofta sjukt bra och hopplösa att hitta efter ett tag. Det resultat du kan förvänta dig efter att ha använt dem i 7 dagar är en fräsch hy med mer lyster.

Babors senaste ampullkollektion består av dessa färgglada och jag skulle vilja testa alla!

Som med alla ampuller ska den appliceras på ren hud innan kräm. Mängden i ampullen ska räcka till ansikte, hals och dekolletage. Kom ihåg att använda ampullknäckaren som finns i förpackningen för en säker öppning. Du ska alltid använda spf men det är extra viktigt när du använder AHA eftersom huden blir lite mer solkänslig.

Annons

Vad gömmer det sig för spännande innehåll i Babor Perfection då? 8% AHA-syror som kommer från kumquat, citron och grapefrukt. Fruktsyrorna från dem sägs vara milda men effektiva. De ska stimulera hudförnyelsen, minska fina linjer och reducera pigmentsfläckar. För att förebygga akne innehåller den extrakt från pilbark. Pilbarken är natuligt rik på salicylsyra. Vår hud behöver som bekant fukt och lugn för att se vacker ut och det fixar vår trotjänare allantoin.

Recension Ampuller är inte så fraktvänliga men jag brukar lägga dem i en liten skyddande ask och lite silkespapper och än har ingen gått sönder.

Annons

Jag måste i vanlig ordning gnälla lite, namnet Perfection är det jag gillar minst med dem. Jakten på perfektion orsakar onödigt lidande och är inget vi borde ägna sig åt. Ingen har perfekt hud så det är inget att sträva efter men balanserad känns inte som ett lika lockande namn så jag kan förstå deras ide med namnet. Ett namn ska ju locka oss kunder till att vilja köpa och illusionen om att få en perfekt hud lockar tyvärr även mig…

Babor är kända för sina fantastiska ampuller och det här kitet är inget undantag. Om du köper kitet så kom ihåg att det är framtaget för att användas i 7 dagar i rad. Jag har själv gjort missen och köpt en kur och snålat genom att använda en ampull lite nu och då. Unna dig lite lyx och du kommer få maximalt med resultat och det är ju det man vill ha. Priset är ju ändå lägre än en kort ansiktsbehandling på salong och om du använder ampullerna 7 dagar i rad kommer du se skillnad.

Jag tycker att huden fått mer lyster och ser fräschare ut utan att bli blank. Hudtonen känns lite jämnare och linjerna är lite suddade.

Babor Perfection finns hos Bangerhead för 351kr just nu, ord 439kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *