Babor calming

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Babor Skinovage calming cream är en intensiv kräm som ska lindra irriterad och stressad hud. Den ska alltså även fungera för oss med känslig hud. Den här var med i kitet jag köpte från Babor under karantänen

Det som ska lugna och som även har bevisad effekt i studier i Babor Skinovage calming cream är extrakt från allantoin och panthenol. En lugn hud är mer motståndskraftig och får en starkare hudbarriär. Den har även en specifik power peptid som förbättrar hudens förmåga att föryngra sig och det ger en jämnare hud med mer liv.

Den ska användas som steg 5 i hudvårdsrutinen. Jag räknar tyvärr inte stegen så noga. Vi som inte räknar ska applicera den på rengjord hud på ansikte, hals och dekolletage. Jag lägger den efter toner/ essence och ev serum.

När min hud är torr föredrar jag en tjockare kräm på natten men den är underbar. Som nattkräm på hösten känns Dr Babor lifting cellular collagen boosting cream mer vårdande. Dagtid lugnar den och ger en soft lyster. Doften är mild men härlig. Babor har ju effektiva produkter men doften är också en del i upplevelsen med deras produkter.

Babor Skinovage calming cream finns hos Lyko för 690kr

Köpa igen? Jag är så sugen på en fullsize av den här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *