Banila co clean it zero foam cleanser
Banila co clean it zero foam cleanser

Banila co clean it zero foam cleanser är en rengöring från samma märke som tagit fram kultprodukten Banila co clean it zero cleansing balm revitalizing. Efter hur mycket jag gillade den så har jag höga förväntningar på den här. Den ska vara återfuktande och löddrande. Även den här ska rengöra på djupet och passar för alla inklusive de med torr och känslig hud.

Innehållet i den här är patenterat och bygger på att skydda hudens fuktbarriär. Mixen består av extrakt från acerola, rooibos, bambu och angelikarot. Barriären är grunden i en vacker hud. Alla ingredienser ska lugna och balansera huden under rengöringen.

Nu är en rengöring inte avancerad att använda men för tydligheten så kollar vi ändå upp rekommendationerna. Den ska appliceras med fingertopparna med masserande rörelser på fuktig hud. Undvik ögonen och skölj noga innan du applicerar serum och kräm.

Recension Tub och snäpplock är min favoritkombo. Det enda som slår det är en pump. Mitt sample är dessutom i resevänligt format.

Doften är mild och har rena toner. Den känns helt enkelt fräsch utan att bli för stark.

Konsistensen är relativt fast och det är bra så att man inte tar för mycket. Den känns skön på huden. Som vanligt är jag ofta för ivrig att testa och testar först och läser på sen och det här är en sådan gång. Det jag missade var att undvika ögonen. Gott råd, undvik att få den i ögonen. Jag har testat flera gånger och det svider så nu behöver inte du testa det.

Som jag tidigare nämnt är jag djupt imponerad av Banila co clean it zero cleansing balm revitalizing men det verkar som om den här innehåller något som inte funkar för min hud. Jag får små utslag så jag kommer pausa testandet av den här tills huden hämtat sig och testa igen. Det kan ju vara något annat som huden reagerar på. Huden i övrigt älskar den och känns mjuk och ren så jag vill verkligen att den ska fungera men det verkar som något ämne i den ger mig utslag. Självklart har jag frågat hudläkare men eftersom det finns en enorm mängd ämnen som man kan reagera på ansåg hen att det kostar mer än det ger att börja allergitesta.

Det är som sagt en trevlig rengöring och den skyddar huden från uttorkning och priset är helt klart bra.

Banila co clean it zero foam cleanser 150ml finns hos Nordic Feel för 179kr.

Köpa igen? Näpp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *