Banila Co Dear Hydration Bounce Eye Cream
Banila Co Dear Hydration Bounce Eye Cream

Inlägget innehåller annonslänkar till Eleven

Banila Co Dear Hydration Bounce Eye Cream är en ögonkräm som snabbt ska återfukta huden samtidigt som den jobbar långsiktigt på fina linjer och andra oönskade ålderstecken. En återfuktad hud ser ju alltid fräschare ut och det gör rynkorna mindre framträdande. Det här är en av produkterna som lanserades på Miss Clara.

Pink Cactus Water™ och Pink Hydra Biome™ är ingredienser som utvinns ur en kaktus som är rosa. Den har många hudvårdande egenskaper och Banila Co har tagit fram unika ingredienser ur den och det är de som ska göra så Banila Co Dear Hydration Bounce Eye Cream slätar ut området runt ögonen. De ska ge både fukt och näring utan att irritera ögonhuden.

Recension Tuben är både snygg och smidig. Den är rosa utan att se ut som något för en flicka på 5år. Just rosa är en svår färg att passa in för alla åldersgrupper men det har de lyckats bra med tycker jag.

Krämen har också en lätt rosa ton och den har en lätt härlig konsistens. Den smälter in i huden direkt och jag tycker även att ögonen ser slätare ut. Ju äldre vi blir desto mer terräng får vi ju runt ögonen men de rynkorna som beror på torrhet kan vi vara utan även om jag gillar att åldras.

Pipen gör att man inte råkar klämma fram för mycket ögonkräm och det gillar jag. Vi ska använda vår hudvård och inte slösa i onödan. Mer produkt innebär sällan bättre resultat.

Något jag imponeras över med Banila Cos produkter är att de är riktigt bra utan att kosta en förmögenhet. Ögonkrämer brukar ju kunna kosta väldigt mycket men den här klassar jag som medium till budget. Om vi tar hänsyn till priset är det här en fantastisk ögonkräm. Om vi inte tänker på priset och bara jämför rakt över upp till lyx så finns det effektivare men även sämre. Det är en bra ögonkräm helt enkelt och har du begränsad budget är den väldigt bra.

Banila Co Dear Hydration Bounce Eye Cream finns hos Eleven för 289kr

Köpa igen? Inte alls omöjligt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *