Bruns blåmist 101b
Bruns blåmist 101b

Inlägget innehåller reklamlänkar

Bruns blåmist 101b är en handgjord ekologisk ansiktsmist som ska återfukta alla hudtyper. Den ska även balansera huden. För att även passa de med känslig hud är den oparfymerad men har doft från de naturliga ingredienserna så den är inte doftfri. Den fungerar även att använda i hår och hårbotten. Jag har tidigare testat många olika produkter från Bruns och de brukar vara bra

Det är smidigt att fräscha upp ansiktet under dagen men även att ha under sminket. En mist ger helt enkelt ett fräschare utseende. Eftersom den även balanserar kan du använda den efter lermask.

Nu finns det säkert någon som tror att det bara är vatten i Bruns blåmist 101b men självklart hittar vi även hudvårdande innehåll som glycerin som bevarar fukt i huden. Extrakt från lavendel och rosmarin ger både väldoft och vård. Vi hittar faktiskt även en liten mängd mjölksyra som ska jobba mot akne och förbättra hudstrukturen.

Recension Flaskan är snygg och spraymunstycket ser coolt ut. När man sprayar blir misten så finfördelad som man vill ha den.

Huden ser fräschare ut och känns återfuktad.

Bruns blåmist 101b 100ml finns hos MEDS för 175kr

Köpa igen? Inte omöjligt, men just nu har jag för många mister

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *