Serum Hår Tester

Bruns Hårserum nr60 Ljuv Olibanum

Bruns Hårserum nr60 Ljuv Olibanum är ett serum som är till för torrt och skadat hår. Det är vårdande och återfuktande och ska ge lyster och glans i håret. Jag tycker det absorberas snabbt i håret och det känns mjukt.

Doften av frankincense och citrus är helt underbar. Jag tycker att Bruns Products ofta har väldoftande produkter

Extra lyxigt känns det att den är handgjord på 100% ekologiska kallpressade oljor. Den är vegansk, fri från parabener och sulfater. Nu behöver parabener inte vara skadliga men vissa undviker dem.

Hårserum nr60 Ljuv Olibanum

Varför de valt en rollerflaska är obegripligt. Jag hade föredragit en pump. Risken för överdosering är minimal och det gillar jag, serum är dyra och är till för att användas. Att använda för mycket fyller sällan någon bra funktion. Man behöver ytterst lite så flaskan räcker länge.

Det är en leave-in-produkt som med hjälp av vitaminer, naturliga fettsyror och antioxidanter bidrar till att skydda, reparera och återfukta håret. Bruns Hårserum nr60 Ljuv Olibanum är enkel att applicera. Rulla lite i handflatan, gnugga händerna mot varandra och massera in från hårtopparna och inåt.

Jag har även hittat tips om att man kan använda serumet som en nattmask. Applicera i hela håret. Låt den gärna sjunka in i håret innan du lägger dig. På morgonen applicerar du en klick hårmask och sköljer ur med ljummet vatten.

Bruns Hårserum nr60 Ljuv Olibanum finns hos Lyko för 199kr

Köpa igen? Ja det tror jag. Klart att håret ska ha serum!

Annons

Relaterade inlägg

IS Clinical Etreme Protect spf30

IS Clinical Etreme Protect spf30

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Seth & Sally IS Clinical Etreme Protect spf30 är en mjukgörande och återfuktande dagkräm med Spf30 och antioxidanter. Den ska…

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance är ett lugnande serum som ska jämna ut hudtonen. Den passar för hud med akne, rosacea och pigmenteringar men ska även kunna förbättra hudstrukturen.

Förutom antioxidanter innehåller IS Clinical pro-heal serum advance även en avancerad C vitamin (L-askorbinsyra) i en kombination av botaniska extrakt från olivblad och koppar tripeptid. E-vitaminet boostar andra antioxidanter som t ex vårt älskade glowvitamin C. A-vitamin förbättrar hudstrukturen och bevarar fuktnivån. Effekten det ska ha är att lugna huden och minska irritationer och inflammationer.

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask är en intensivbehandling för torrt och känsligt hår. Det ska göra håret mjukt, ge volym och lätt att reda ut. Självklart ska behandlingen även…

Empties

Mitt i flyttkartongerna tar jag en liten paus och kollar på senaste tidens empties. Tydligen har jag inte använt ampuller och någon gammal produkt har krupit fram. Jag…

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja är en olja som ska minska fina linjer och rynkor. En liten fundering. Har du tänkt på varför det kallas för fina linjer…

Rosenserien calming moisturizer

Rosenserien calming moisturizer

Rosenserien calming moisturizer är en dag och nattkräm som ska reducera rödhet i huden. Den ska återfukta och mjukgöra samtidigt som den stärker kapillärerna i huden, det gör blodkärlen mindre framträdande och får huden att se lugnare och jämnare ut. Alla hudtyper ska kunna använda den men framförallt ska den fungera för de med rosacea och ytliga kärl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *