Copenhagen Health kalk d-vitamin kollagen

Copenhagen health kalk +d-vitamin +collagen är ett kollagentillskott med extra kalk och d-vitamin. Den är utan mjölk och gluten vilket jag verkligen uppskattar.

Annons

Kalk är framförallt viktigt för vårt skelett och ansiktet består ju även av skelett som vi vill hålla i god form. Kalket utvinns från alger. Copenhagen health kalk +d-vitamin +collagen innehåller också D-vitamin som är ett livsviktigt vitamin för att ta upp kalk, ha normalt immunförsvar och muskelfunktion och mycket mer. Kollagen är ju omtalat bra för huden, musklerna och lederna.

Copenhagen health kalk +d-vitamin +collagen

Recension Nu hävdar många att kollagen inte tas upp av kroppen. Jag är ingen expert men jag mår bra när jag äter det och tycker även att jag kan ta i lite mer på gymmet när jag tar kollagen. Även vårt älskade ansikte består ju av muskler som ska hålla allt på plats så jag ser ingen skada i äta kollagen.

Den löser upp sig fort i ett glas vatten. Smaken är lite lätt syrlig och jag tycker den är så fräsch. Jag har även testat att blanda den med Holistic C-vitamin askorbinsyra och tycker det är en toppenkombination.

Annons

Mitt största problem när jag skulle äta den första gången var att det stod att man ska ta en struken skopa med kollagen och lösa upp i ett glas vatten men jag hittade inte skopan först. Tips från klanten, den ligger i burken och är genomskinlig. Ser du den inte direkt kan du peta ner en sked och leta så du slipper gräva runt med fingrarna i burken.

Copenhagen health kalk +d-vitamin +collagen finns att köpa för 179kr och väljer du att prenumerera kostar den 143kr

Köpa igen? Det kan jag absolut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *