de Cure N Nit3 Retinoid night cream var med i en Goodiebox. Det är en nattkräm med 0,5% Retinol.

Som med all retinol ska den appliceras på torr och ren hud på kvällen. Jag tycker verkligen att den var bra. Huden känns så fräsch som den brukar göra efter en ansiktsbehandling.

Retinol är dokumenterat bra mot för tidiga ålderstecken fast SVT ville ge sken av något annat. Googla och kolla upp med trovärdiga källor om ni vill. Lita aldrig bara på en persons åsikt. Squalane, ingefära och kamomill är också vanligt förekommande i produkter som ska ge en ungdomlig hud.

Annons

Är det bara jag som tycker att uttrycket ungdomlig hud är lite motsägelsefullt? Ungdomar har ofta akne och obalans i huden vilket vi kanske inte vill ha. Det jag jagar i mina antiageprodukter är en jämn, lugn hud som inte hänger eller skrynklar mer än nödvändigt.

Som alltid finns det inget bra som inte har något dåligt med sig. Det här är en retinolkräm som faktiskt fungerade riktigt bra utan att irritera huden. När jag googlar efter pris på den verkar den tyvärr inte finnas hos någon svensk återförsäljare. Jag rekommenderar ogärna okända sidor till er men kontakta de Cure om ni vill och hälsa från mig.

Den har hamnat bortglömd i ett skåp och kom fram nu när jag flyttrensar. Jag älskade den när jag använde den men jag gissar jag köpte något annat och glömde bort den här eller så skulle jag göra någon behandling där man inte får använda retinol innan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *