Depend DC Poler 3 steg är en polerfil som ger blanka naglar. Depend har många prisvärda produkter och är lätta att hitta på nätet och i butik.

Att använda den är enkelt. Man börjar med att rugga naglarna försiktigt med den grövsta sidan lite sedan tar man den finare och polerar lätt med. Den finaste kan man använda i princip hur ofta som helst. Hela rutinen kan man göra max var 4-5 vecka. Om du polerar med de rosa och blå sidorna oftare så kommer du förstöra dina naglar.

Välpolerade naglar är enligt mig snyggare än målade eftersom de aldrig blir flagade. Depend DC Poler 3 steg är inte direkt dyr vilket gör den till att bra alternativ till nagellack. Släta fina naglar är också en bra bas för att kunna göra en bra manikyr. Om du vill göra manikyr hemma så har jag samlat lite råd om hur du gör. Hinner du inte underhålla lacket är det snyggare att bara polera som sagt. Jag brukar gärna slänga ner en polerfil i väskan när jag ska resa för att det är lite skönt att sitta och polera naglarna när man är uttråkad också.

Depend DC Poler 3 steg finns hos Lyko för 29kr

Köpa igen? Tveksam eftersom jag sliter ner dem för fort och jag vill dra ner på sånt som slits fort. Nu har Depend kommit med en ny kollektion med filar som jag är nyfiken på så de kommer jag nog testa vid tillfälle. Den här modellen har varit en stapelvara hos mig tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *