Derma E Glow oil

Derma E vitamin C Glow face oil är en ansiktsolja som även ska ge lyster. Jag älskar både lyster och ansiktsoljor så det här är en produkt som jag verkligen är nyfiken på. Derma E är ju ett märke som bygger på effektiva naturliga produkter. Samtliga är veganska, glutenfria, icke djurtestade samtidigt som de är dermatologiskt testade.

Derma E vitamin C Glow face oil innehåller ingefära, havtorn och röda hallon. Ingredienser som är välkända i hudvård och har dokumenterad effekt.

Annons

Recension Flaskan är riktigt snygg och droppern gör det enkelt att få ut lagom mängd. Det går åt väldigt lite så ta pyttelite åt gången. Som jag tjatat om tidigare så är det slöseri med bra hudvård att ta mer än man behöver och även det belastar naturen i onödan. 2-3 droppar räcker långt av den här

Huden får lyster men blir inte oljeblank. Den känns riktigt vårdande.

Derma E vitamin C Glow face oil finns bland annat hos Pure Habit för ca 345kr

Köpa igen Nu verkar just den här ha utgått men ersatts av en med skimmer i. I vanliga fall brukar jag kolla upp micans ursprung men nu måste jag förbruka några oljor innan jag kan köpa någon ny alls. Om du tänker köpa den med skimmer så blir jag väldigt glad om du kontrollerar ursprunget på mican först. Jag gissar att den här har säkra ingredienser

Derma E vitamin C Glow face oil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *