dr belter sleeping beauty

Dr Belter Sleeping Beauty Mask är en intensivt återfuktande mask som ska göra att du vaknar vacker och återfuktad. Den är berikad med ekologiska oljor som argan och jättenattljusoljor som ska ge en silkeslen hud med ett friskt glow. Kastanjextrakt, baobabolja, squalene, A-vitamin, E och B-vitaminkomplex skapar skyddande och föryngrande egenskaper.

Annons

Det går att använda Dr Belter Sleeping Beauty Mask som en vanlig mask som får sitta 15 minuter och sedan tvättas bort eller så sover du hela natten med den. Det är en snäll mask som du kan använda 2-3 gånger per vecka för maximalt resultat. Med tanke på att den innehåller a-vitamin är det klokt att använda Spf på dagen när du använder den här men det ska du ju ändå ha så det är inget att oroa sig över

Mitt första intryck av den är wow! Nu hade min hudterapeut redan tipsat mig om den men ändå vart jag förvånad över hur bra den var. Min torra hud brukar slurpa i sig fuktmasker före läggdags och efter några dagar med mässor, torr luft och alldeles för lite vatten hade jag inga höga förväntningar men när jag vaknade imorse så kändes huden mjuk och plumpad. Jag ser verkligen fram emot att se effekten när jag är inne i mer hälsosam vardag och efter regelbunden användning. Den är vit som en vanlig kräm när du klämmer ut den ur tuben och den syns inte när den sitter på huden. Jag föredrar såna masker för då kan man applicera den tidigt på kvällen och sen gå runt utan att skrämma familjen.

Dr Belter Sleeping Beauty Mask passar för alla hudtyper men är inte det bästa valet för en oren hy. Dr Belter finns på välsorterade hudvårdssalonger men även på nätet. De ligger i en human prisnivå. Den här masken kostar 375kr

Köpa igen? Det här är en favorit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *