Ester by Sweden Nordic Chill clay mask är en mask som nästan känns som min. När hon som tagit fram den utvecklade den fick jag vara med och testa den. Resultatet är alltså den här underbara masken. Min del i framtagandet var ganska liten men jag är ändå så stolt att ha fått vara med i utvecklingsstadiet. Eftersom jag kom med lite synpunkter under utvecklingen fick jag en burk av henne.

Som med många produkter som jag tycker om så har det här företaget även ett bra miljöarbete och för varje såld produkt planteras ett nytt träd. Masken är även nominerad i Nordic Natural Beauty Award 2022 så jag är inte ensam om att tycka om den.

Annons

Masken innehåller nordiska ingredienser som är utvalda för att vårda huden. Bland annat innehåller Ester by Sweden Nordic Chill clay mask fraktionerad hallonfröolja eftersom den har höga nivåer av ceramider. Den är rik på omega 3 och 6 som är antiinflammatoriskt. Björk är renande och balanserande. Solrosoljan i masken ger en mjuk hud och innehåller vitamin E. Rapsoljan mjukgör och plumpar upp hudytan.

Det är en ansiktsmask som ska passa till alla hudtyper och kan sitta på en stund utan att torka ut huden. Applicera den på rengjord hud. Lägg ett tjockare lager på de torrare partierna av ansiktet. De essentiella oljorna i masken sjunker in i huden och efter 10-30 minuter ser masken tunnare ut och stelnar lite. Du kan massera ansiktet med fingrarna när masken verkat klart och på så vis får du även en mild peeling som lämnar huden silkeslen. Du kan sedan låta masken verka lite till om du vill. Tvätta sedan bort masken en en rengöringsduk som t ex Amelie Soie Mini Beauty Towel eller händerna. Kom ihåg att använda toner och kräm efter.

Ester by Sweden Nordic Chill clay mask kostar 399kr hos Ester by Sweden.

Köpa igen? Självklart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *