Hannah Sjöström

Expertsamtal med Hannah Sjöström och Andrea Endres under Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka handlade om ansiktsyoga. Ansiktsyoga är ingen uråldrig tradition utan är ett hopkok av mycket. Den är till för de som inte vill operera sig eller göra fillers men vill ha lite mer stuns i huden.

Vi har 42-43 muskler i ansiktet. De används på olika vis och vissa muskler behöver träna mer på att slappna av. De i ansiktet fäster inte i benet utan i huden. Det är en kombination av massage och träning. Även i ansiktsyoga är andningen viktig.

Annons

Ansiktsyoga är som all form av träning viktig att jobba med regelbundet. Den fungerar precis som en mirakelkräm. Det kräver att du har tålamod, äter bra och lever bra i övrigt om du vill ha effekt.

Utför yogan efter rengöring i soffan när du ändå kollar på tv. Stresselvan mellan ögonbrynen är en klassiker många vill jobba på. Vi fick en genomgång av några övingar som kan släta ut huden. De är svåra att förklara men de var riktigt sköna. Jag kommer definitivt använda akupressurövningarna ofta. Det är verkligen ett bra alternativ till fillers och botox.

Hannah planerar att börja med onlineklasser. Jag håller tummarna. De kom in på kvinnors hud vid 40 när man aldrig haft hudproblem. Många vill ha en quickfix men det finns inte utan du måste ha tålamod och en holistisk syn. Det finns inte ETT kosttillskott eller EN övning som kommer backa åldrandet.

Biljetter till alla samtal och möjlighet att vinna fina priser hittar du här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *