Exquisite Dual hydration MaskExquisite Dual hydration Mask

Exquisite Dual hydration Mask är en återfuktande mask som bygger på naturliga produkter och forskning, alltså min favoritmix! Den innehåller marina peptider och hyaluronsyra som ska återfukta på djupet. Den utlovar en återfuktad, mjuk och spänstig hud som känns utsökt!

Vad ska då göra huden vacker i Exquisite Dual hydration Mask? Aloe Veraextrakt för återfuktning och läkning. Hydroliserat kollagen ska ge en ungdomlig och slät hud.

Masken ska appliceras på rengjord hud och för maximal effekt ska den användas 2 gånger per vecka.

Annons

Recension Passform är väldigt viktigt på en sheetmask och den här sitter riktigt bra. Det är lätt att få den på plats och arken mellan skyddar den när du får den på plats. Som alltid är det noga att du källsorterar rätt för att spara på naturen.

Den har en lätt kylande känsla och huden blir fräsch och återfuktad av den. Om du vill kan du springa runt med masken i ansiktet men för bäst effekt tycker jag att du ska luta dig tillbaka och bara njuta under tiden som masken verkar.

Cellulosan hjälper masken att nå djupare i huden och stänger in alla bra ämnen.

Jag har använt den för att boosta effekten efter min behandling hos Confidence skin spa. Efter en ansiktsbehandling är huden mer mottaglig och då är det bra att ösa på med fukt och näring i huden.

Exquisite Dual hydration Mask säljs på salong i 5-pack för 598kr

Köpa igen? Det är en underbar mask så det kan jag absolut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *