Foot mask peeling & softening Stay Well

Inlägget innehåller annonslänkar till Lloyds Apotek

Foot mask peeling & softening Stay Well är en exfolierande fotmask som ska ge mjuka fina fötter. Den här visade de på K-Beauty event Stay Well X It´s Skin och jag har faktiskt inte testat en sån här mask förr.

Det är väldigt enkelt att använda Foot mask peeling & softening Stay Well. Sockorna ska dras på rengjorda fötter och sitta på 60-90minuter innan den sköljs av. För att inte halka under tiden som masken sitter på kan du dra ett par strumpor över. Det gör även att masken kommer åt ännu mer. Efter 3-5 dagar ska förhårdnaderna börja ramla av och inom några dagar till så ska nästan alla förhårdnader vara borta. Viktigt att tänka på är att du ska inte dra bort förhårdnaderna eller hyvla bort dem utan låt naturen sköta det.

Recension Doften är underbar och citron känns riktigt fräscht

Passformen gör att jag föredrar att dra en strumpa över masken. Det är en generös mängd serum i så fötterna får gott om omsorg.

Den är stark och ska inte användas för ofta. Jag har haft lite mycket senaste tiden och då bara fyller jag på lagren med nagellack på tårna istället för att ta bort allt. Masken tog bort lite av nagellacket. Dagen efter såg jag ingen större skillnad. Efter 3 dagar fjällar jag inget men är otroligt sugen på att smörja in fötterna för de känns lite torra.

Dag 4 eller om det var 5 började huden släppa litegrann och jag tänkte wow. Dagarna efter började fjällandet rejält och jag fick börja sova med strumpor. Det svåraste var att låta bli att dra bort huden. Om du drar är risken att du skadar dig och bygger upp mer förhårdnader så stå ut och låt bli fötterna.

När nästan två veckor gått såg huden riktigt fräsch ut och jag vågar lova att jag kommer använda masken igen.

Uppdatering kommer löpande

Foot mask peeling & softening Stay Well finns hos Lloyds apotek för 49kr!

Köpa igen? Definitivt, hur kan man annars få bebismjuka fötter för mindre än 50kr? Otroligt prisvärt och effektivt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *