Foreo Luna play plus

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Foreo Luna play plus är en rengöringsborste för ansiktet. Den ska ge en strålande vacker hy och ska ge ännu mer lyster och jämna ut hudtonen. Som gammal överexfolierare har jag trånat många år över den här men inte riktigt kommit till köp. Gissa hur glad jag då blev när jag fick den av en vän? Vassa mekaniska peelingar har jag slutat med för länge sedan och är även försiktig med enzympeeling men ibland vill man ju ändå djuprengöra så att alla underbara masker och krämer verkligen kommer till full nytta.

Vi har väl alla testat en borste med nylonborststrån som blir äcklig redan efter första användningen och är hopplösa att göra ren. Foreo Luna play plus är gjord av medicinskt silikon och är lätt att rengöra. Det är även mer skonsamt för huden än nylon. Designen är ergonomisk och den väger knappt något.

Foreo rekommenderar att man använder den en minut 2 gånger om dagen med rengöring men jag använder den mer sällan än så eftersom jag har en känslig hud som lätt skadas. Dessutom tvättar jag ansiktet på kvällen oftast och bara sköljer på morgonen. Användningen är superenkel och man applicerar bara sin rengöring som vanligt och masserar in den under en minut med Foreo Luna play plus och sköljer sedan ansiktet.

Recension Huden blir renare och slätare när man använder den och jag vill använda den flera gånger om dagen! Jag förstår precis vad alla pratat om i alla år. Vibrationerna är dessutom lite avslappnade.

Foreo Luna play plus finns hos Lyko för 745kr

Köpa igen Oh yes, jag är kär!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *