Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

GHD final fix hairspray är en hårspray som håller frisyren på plats. Den ska sprayas på färdigstylat hår och sedan håller den frisyren där. Något jag gillar extra mycket med den är att den även har ett fuktskydd i sig som gör att frisyren även håller sig extra bra. Jag kan ju inte vara den enda som lagt en evighet på att fixa en fin frisyr och sedan har luftfuktheten sabbat allt…

Om du vill göra en ny frisyr går det enkelt att borsta ut sprayen. Det blir inga fula rester. Vissa hårsprayer får man helt enkelt tvätta ur men GHD final fix hairspray funkar toppen att borsta bort utan att se ut som om man har mjäll. Vi som ville vara fina i håret under 90-talet känner igen kampen.

Min flaska är smått antik eftersom jag språrade ur när GHD bytte design och sålde ut sina gamla. GHD är ett dyrt men bra märke. Ja, det finns märken som har samma funktion och jag stylar mitt stackars hår alldeles för sällan för att vara noggrann med långsiktiga effekter på mina stylingprodukter men jag älskar lyxkänslan man får av att ha deras produkter och de fungerar på mitt ostyriga hår.

GHD final fix hairspray har utgått men GHD Wetline Perfect Ending verkar vara likvärdig och finns hos Lyko för 299kr i fullsize

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *