GHD thermal protector är ett värmeskydd från underbara GHD. Jag gillar deras produkter och är fortfarande fånigt glad över att jag köpte hårfönen från dem. Det är en underbar tidsbesparande pryl. Nu är det inte deras redskap det ska handla om utan ett viktigt komplement till dem.

Jag erkänner att jag ibland har slarvat med värmeskydd och det är så korkat. Utan värmeskydd kan du ha hur bra redskap som helst men du kommer ändå skada håret. Det finns ingen seriös frisör som säger emot det. Jämför med hur noggranna vi hudvårdsnördar är med spf. Det är lika korkat att värmestyla håret utan skydd som att vara länge i solen utan skydd.

Min frisör använder rejäla mängder värmeskydd och jag försöker vara lika bra som hon är. GHD thermal protector köpte jag på utförsäljning när de bytte förpackning och sen jag lärde mig att spraya korrekt mängd i håret så gör det verkligen skillnad. Jag har tidigare sprayat lite lätt över hela håret och kanske totalt använt 7 pump till hela håret. Nu använder jag 2-3 till varje etapp av håret och försöker täcka varje strå med skydd. Håret känns mycket bättre.

Den största skillnaden jag ser när jag använder ordenliga mängder värmeskydd är att håret inte blir som hö när man stylar. Jag som har lockigt, tjockt och torrt hår får lätt en spretig hjälm istället för ett böljande hårsvall. Blir håret torrt håller ingen styling oavsett hur bra redskap du har. I mitt fall är det som att försöka locka hö. Hur GHDs Heat protect system fungerar i detalj är jag nyfiken på men erkänner att jag inte vet exakt.

Doften är underbar. Spraymunstycket är lagom och det känns som att man får ut lagom mängd i varje sprut.

GHD thermal protector har utgått och ersatts med Bodyguard Heat protect. Den finns hos Nordicfeel för 259kr, just nu 209kr.

Köpa igen? Väldigt gärna, har redan öppnat min sista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *