Gilda vitalising eye cream
Benjamin Liljeblad förklarar mer om ögonkrämer

Inlägget innehåller annonslänkar till Bangerhead

Gilda Liljeblad vitalising eye cream är en ögonkräm som ska motverka mörka ringar och fina linjer.

Den ska försiktigt klappas in morgon och kväll runt ögonen. Den går även att använda runt munnen.

Specialögonkräm som inte bara motverkar linjer, utan även mörka ringar runt ögonen. Berikad med hyaluronsyra som ger en rik återfuktning samt peptider och inkapslat A-vitamin som ger maximal elasticitet. Skvalan mjukgör och ger ögonkrämen en skön konsistens.

Vad är det då i Gilda Liljeblad vitalising eye cream som ska göra mirakel med våra ögon? Som alltid beprövade ingredienser som hyaluronsyra som plumpar och slätar ut huden. Peptider är ju byggstenar i huden och sen har vi gamla hederliga A-vitaminet som suddar ut tecknen på slitage och ger elasticitet.

Recension Det jag gillar med Gildas produkter är att de har beprövade ingredienser och än så länge har jag inte testat en enda dålig produkt från dem. Det märks att det är framtaget av proffs och befriat från galna påståenden.

Flaskan är i glas vilket inte är det smidigaste när man ska ut och resa men väldigt vackert hemma i badrummet. Pumpen gör det lätt att få ut lagom mängd produkt och gör att man slipper utsätta den för syre. Syre gör ju att våra krämer åldras i förtid och det vill vi ju inte.

Gilda Liljeblad vitalising eye cream finns hos Bangerhead för 549kr

Köpa igen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *