Glamlab lösögonfransar
Glamlab lösögonfransar

Jag har sett reklam ett tag på Instagram om Glamlab lösögonfransar och det ser ut som ett koncept som inte ens jag kan misslyckas med.

Hur fungerar då Glamlab lösögonfransar? Du klickar fast lösögonfransen på en applikator som påminner om en ögonfransböjare och en sån kan jag faktiskt hantera. När du klickar med applikatorn ska lösögonfransarna fastna på dina egna fransar med magneter. Visst låter det bra?

Annons

Nu ska vi vara tydliga så ingen misstar det här inlägget för proffstips. Jag har testat vanliga fransar med lim och är värdelös på det. Jag har köpt små knippen som man ska applicera så det ser mer naturligt ut och ärligt talat är jag osäker om jag ens har försökt. Magnetisk eyeliner som man ska fästa fransarna i har jag också testat och det vart en smärre katastrof så ha inga högre förväntningar på mig. Vanliga lösfransar med magnet har jag också testat och om du inte redan gissat det så gick inte det heller bra men jag kör på med en dåres optimism.

Långa täta fransar är sjukt snyggt men det kostar mycket pengar att underhålla förlängning och det tar tid att underhålla. I en drömvärld skulle jag fylla på efter 2,5 vecka och aldrig använda oljebaserade rengöringar men i verkligheten har jag varken tid eller lust att lägga pengar på att underhålla fransar. En vanlig vardag tycker jag att vanliga fransar ser bäst ut och nu har jag ganska långa fransar så lite mascara räcker långt men när det är fest vill jag ha glammiga fransar.

Recension Fransarna ligger i ett etui med en spegel. Det känns miljövänligt med fransar som ska gå att återanvända ca 40 gånger och jag gillar verkligen sådant som går att återanvända.

Jag började såklart med att se fel och trodde att man skulle sätta ihop de i övre lagret och sen de i det nedre och kände att det här kommer ju inte se klokt ut. Jag är inget fan av att se ut som om det sitter en spindel över ögonen och det skulle ju se helt galet ut. När jag kollade lite mer noga så var de redan parade så övre lagret var en sort och nedre en annan. Om du kollar närmare på bilden så syns det att varje frans går att dela sen klickar man ihop dem över sina egna.

Annons

Det är relativt enkelt att få fast fransarna på applikatorn. Jag bevisade att jag tydligen är rejält korkad för jag satte fransarna åt fel håll. När jag försökte applicera dem stacks det i ögat innan jag insåg felet. Tips från klanten, franstopparna ska riktas från ögat.

När jag fått fransarna åt rätt håll gjorde jag ett nytt försök och började smått ge upp hoppet om mig själv. Efter vad som kändes som 500 försök gav jag upp. Fransarna sitter stadigt i applikatorn och mina egna sitter kvar alldeles ensamma och ser precis ut som de alltid gör. Jag har mailade supporten i hopp om att höra att det är inte fel på mig utan det är fel på fransarna men jag tror mer på att jag är ett hopplöst fall för lösfransar. Vill ja vara cool får jag acceptera lite lim som syns och hålla mig till traditionella som ibland kan fungera om jag verkligen anstränger mig.

Supporten var extremt snabb och jag fick svar att jag skulle kolla så att magneterna ska vara inåt. Glad i hågen gjorde jag ännu ett försök och till slut satt fransarna fast på mina. Gissa hur less jag blev när jag insåg att jag hade satt dem upp och ner?

Med lite jobb tror jag ändå att det kan eventuellt gå att få dem att sitta snyggt och jag tycker som sagt om konceptet med att slippa lim.

Efter att ha gett upp ett tag gjorde jag ett nytt försök. Så nära att lyckas 😂

Glamlab lösögonfransar hade kampanj med 2 för 1 för 299kr

Köpa igen? Om jag får till det!

Jag bara väntar på nästa alternativ som ska lyckas lura av mig pengar i hopp om att hitta ett budgetvänliga alternativ till salongsfransar och jag vet redan nu att jag kommer köpa det också

5000 försök senare fäste de på plats. Nästa utmaning är att se hur de sitter och om jag får tillbaka dem där de ska vara. Lite för långa för min smak men nu kör vi.
2 svar på “Glamlab lösögonfransar”
  1. Älskar att du är ärlig både med dina förutsättningar (som jag känner igen mig i!) och hur det gick för dig.
    Jag ska fundera ett tag till 😅

    1. Tack 🥰 ibland är jag lite för ärlig i mina recensioner men jag tror att ni som läser vill ha ärlighet. Jag ska ge fransarna en ny chans snart 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *