Goodiebox The you do you box

Goodiebox The you do you box var en mixad box. Med hänsyn till prislappen var innehållet ok men jag har varit med om bättre boxar. Deras kamp för att få människor att unna sig egentid och att släppa det evigt dåliga samvete är god men den känns inte helt genuin. Ett schampo kommer knappast få en småbarnsmamma som slits mellan dagis, jobb och livet att känna balans i livet. Mina ord kommer inte heller lösa problemet men vi kan alla försöka lyfta och stötta varandra för att i alla fall göra tillvaron lite lugnare. Min sida kommer inte heller göra världen lycklig men som sagt, vi får hjälpas åt och se varje litet steg som en seger.

Boxen innehöll dessa produkter! Jorgobepeelingen är jag nyfiken på och kommer testa så snart jag kan.

De har återgått till digitala produktbeskrivningar vilket är en bra tanke för miljön men när de lägger med ett kort så känns det bara som ren lathet och inte som miljötänk. Justeringar är ju enklare på en hemsida motför att ändra tryckta blad och det är ok men lek inte naturhjälte då. I synnerhet inte när de även tryckt ett kort där de påminner om att köpa julkalendern. Jag tycker det känns som Goodiebox börjar tappa charmen eller så har de haft så sjukt bra boxar genom åren att de börjar få svårt att hålla uppe nivån.

Testa gärna en box till halva priset med min länk. De brukar ha riktigt prisvärda boxar Ibland får jag poäng hos Goodiebox som jag kan köpa boxar för och ibland är jag bara snäll och tipsar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *