Grevinnans rum Saltvattentvålen No:1 är en duschtvål för kroppen som ska passa för alla. Dödahavssalt är vårdande för kroppen och det gillar vi ju.

Doften kommer från pepparmynta, citrus och litsea cubeba. Jag tycker det är en fräsch, trevlig doft med en liten hint av polkagrisar. Det är ju oundvikligt att man drar den kopplingen till en produkt från Gränna. Ni som är rädda för eteriska oljor gillar nog inte den här men för oss andra är den bra. Det här är inte ett märke som gissar ihop ingredienser utan tänker noga på kropp och själ i produktionen.

Annons

Jag har träffat kvinnan bakom Grevinnans rum och hon har ett helhetstänk kring produkterna och vill att de både är bra för kroppen och vår natur. Det hoppas jag att alla vill men inte alla gör det. Produkterna är ekologiska och veganska just med tanke på naturen och oss människor. Som många naturliga, ekologiska produkter har den en kort innehållsförteckning.

Recension: Flaskan är i en stabil plast och färgvalet gillas av mig. Svart är en enkel färg att passa in i inredningen. Nu är svart min favoritfärg men den har även en praktisk pump vilket ger extra pluspoäng. Bonuspoäng för att pumpen hamnar centrerat i förhållande till etiketten när man låser pumpen

Annons

Doften på Grevinnans rum Saltvattentvålen No:1 har ni nog redan gissat att jag tycker om.

Konsistensen är nog det jag har svårast för. Jag har flera gånger skakat flaskan och trott att tvålen delat sig men den är lös och ska vara så. När du badar i havet kan du tvåla in dig på land och jobba upp ett lödder innan du hoppar vattnet. Tvålen är ofarlig får både dig och havet. Den ska definitivt få följa med mig till Gotland i sommar om jag inte använt upp den då.

Huden känns ren och den torkar definitivt inte ut huden. Den känns vårdande och effektiv helt enkelt.

Grevinnans rum Saltvattentvålen No:1 500ml kostar 349kr och finns även i andra format inkl hårdtvål.

Köpa igen? Jag gillar den och min hud mår bra så jag förstår varför den vunnit många priser. Den är absolut värd att köpa igen.

Vinnare i Nordic Natural Beauty Awards 2021. Bästa tvålen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *