Inlägget innehåller reklamlänkar till HairLust

Hairlust Hair growth & protection är en hårmask som kom i en Goodiebox, se länk för övrigt innehåll i den Goodiebox är tillbaka! Det är en hårmask som ska skydda håret. Ingen kräm i världen kan få håret att växa men om man skyddar det från att brytas av så går det fortare att spara ut långt.

Mitt hår är helt hopplöst och alltid torrt. Masken gör det lite mindre torrt. Håret blir mjukare och lite lättare att borsta. Doften är lite åt exotiska frukter. Det är en vit kräm med en härlig konsistens.

Hairlust Hair Growth & Protection Mask är vegansk, ekologisk och gjord av 98,9% naturliga ingredienser. Som vanligt tänker jag inte tramsa på med skrämselpropaganda om vad den inte innehåller. Det är väl ändå mer intressant vad den innehåller?

Veganska microproteiner bygger upp hårfibrerna så de blir starkare och mer elastiska.

Koffein boostar blodcirkulationen i hårbotten och främjar tillväxt. En liten fundering jag har är, vem applicerar hårmask i hårbotten? Jag lägger det bara i längderna som de flesta rekommenderar

Aquaxyl och Aloe Vera ger långvarig fukt i håret. Antioxidanter ska dessutom skydda håret.

Som sagt så innehåller masken en massa ingredienser som kan vara bra. Det har effekt och håret blir mjukare när man använder masken. Jag har använt den ungefär varannan till var 3e tvätt. Jag tycker det är lättare att tänka på tvättintervall än typ varje vecka eller så. Vissa gånger är mitt hår torrt och behöver knappt tvättas.

Hairlust Hair Growth & Protection Mask finns att köpa för 249kr alternativt som prenumereration för 224kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *