Hårstyling & hårtrender med Green Heads

Hårstyling & hårtrender med Green Heads med Maria Hellström och Mara Cruseman från Green Heads var med på Green Beauty Day 2022 och visade hur man stylar håret med värmeverktyg och berättade vilka trender inom hår som gäller under hösten.

Annons
Hårstyling & hårtrender med Green Heads

Jag är inte alls bra på att styla håret och har det oftast uppsatt i en tofs så det var kul att lära sig lite mer tips och trix.

De har produkter gjorda på naturliga ämnen och satsar på att de även ska vara oskadliga för frisörer. Hårfärg kan ju vara kraftigt allergiframkallande och belastar naturen. Deras hårfärger är vårdande och stärkande för håret.

Till hösten gäller pagen med eller utan lugg. Uppklippta hår är kvar. Texturer syns mycket i höst som lockar och självfall. Varma koppriga toner gäller och för blonda gäller det varma nyanser. Tänk varmt, guld och koppar.

Här har hon applicerat lockkräm, leave in balsam och olja för de frizziga partierna för att framhäva modellens naturliga lockar. Varje test kammas och tvinnas runt fingret
Beachwaves med platttång. Första locken görs bak ifrån ansiktet. Nästa framåt. Görs det så får håret mer textur. Värmeskydd har såklart använts och sedan texturkräm.
Håret har delats upp med scrunchies efter en ordentlig föning. Rootliftspray för volym och antisfrizz i längderna.
Modellerna färdigstylade enligt höstens trend.
Fler exempel på hösthår färgade med naturliga färger och mer släta hår med textur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *