Inlägget innehåller reklamlänkar

Hawaiian Tropic Protective Dry Oil kommer jag inte ihåg när jag köpte och jag tror den legat länge i ett skåp. Doften är fantastisk och man blir lite oljeskimrande av den utan att bli kladdig.

Solskyddsfaktor 6 är alldeles för lågt för att jag ska kunna rekommendera dig att använda den på stranden. Jag kan ha den på kvällen för att jag gillar lystern och doften och om jag inte minns fel köpte jag den just för det. Den är även bra att använda med Accucups för den ger lagom glid åt kopparna.

Hawaiian Tropic Protective Dry Oil är som sagt inte ett bra solskydd men en trevlig kroppsolja. Huden blir mjuk och len. Doften är tropisk och alldeles underbar.

Hawaiian Tropic Protective Dry Oil verkar inte säljas längre men det har kommit liknande med högre Spf. Priset ligger runt hundralappen vilket är ok för en olja men som solskydd är den här ingen succé.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *