Health Royal’s Hair Beautification hittade jag på Instagram och redan innan jag ens testat det kan jag säga att det är det snyggaste kosttillskottet jag testat. Det är dessutom gjort på naturliga växtämnen vilket jag uppskattar. Det är ett tillskott som har dokumenterad effekt och vid regelbunden användning ska du få ett starkt och glänsande hår.

Det räcker med en ganska liten kapsel per dag och pappersrören är enkla att ta med på resor. En ask räcker alltså i 90 dagar.

Annons

Den viktigaste ingrediensen i Health Royal’s Hair Beautification är Keranat™ som kommer från franska hirsfält. Den ska bygga upp håret och göra det blankt. Det finns även dokumenterade kliniska studier på att den fungerar. Det innehåller också zink, millacin, ceramider, biotin och vitamin B6 som är ämnen som är bra för håret. Ingredienserna är biotillgängliga vilket underlättar upptaget i kroppen.

Recension Burkarna får full pott av mig. De är snygga och känns skyddande. När du ätit upp allt kan du bara sortera dem som papper och på så vis har vi minskat lite på plastberget. Det inre röret är ganska långt så det är ingen risk att förpackningen glider upp.

Tabletterna är gröna och de flesta bör kunna svälja dem utan större bekymmer. Varje rör innehåller 45 tabletter. De är mindre än Original Silicea Hår, hud & naglar vilket gör dem smidigare för resor och lättare att svälja. Jag tycker det är bra att det räcker med en om dagen.

Smaken är neutral och den känns helt ok. Det jag hoppas uppnå är att få tillbaka styrka och mängd på mitt hår. Jag har ganska tjockt hår men stress och dålig kost har satt sina spår. Givetvis kommer jag skärpa upp kosten och stressen men det här kan ge en extra knuff. Inget tillskott kan kompensera en osund livsstil men det kan boosta redan goda vanor.

Health Royal’s Hair Beautification 90 kapslar kostar 790kr du kan även prenumerera och då får du 20% rabatt

Köpa igen? Lite tidigt att säga men det känns som en favorit

Även om håret inte är nyklippt på bilden så syns det hur tjockt det brukar vara. Nu är det tunnare men jag hoppas få tillbaka lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *