Herb Hub Hårelixir är en prisvinnande hårolja med närande mineraler för håret. Skönhetsredaktörerans Beauty Oscar är inte lätt att vinna och kraven är höga men den har verkligen förtjänat titeln. Den ska ge glans och motverka sköra toppar. Doften är av vanilj och apelsin.

Den är gjord av ekologisk jojobaolja. Jojobaoljan påminner hårets egna talg och går därför lättare in i hårstrået. Crambeblomman bevarar fukt och mjukgör samtidigt som den stärker håret barriär, vi har ju äntligen fattat hur viktig hudbarriären är och även hårets barriär bör skyddas. Havreolja är en ny ingrediens för mig men den ger värmeskydd och minskar friss samtidigt som den ger glans. Mineralerna och antioxidanterna i oljan kommer från algen Beta Maritima. Broccolifröolja älskar jag i hudvård och i håret ger den både glans och värmeskydd.

Recension Flaskan är snygg och tar liten plats. Pumpen gör det enkelt att dosera en lagom mängd av Herb Hub Hårelixir och på ett normalt hår klarar man sig långt med ett pump. Jag använder ofta 2 men mitt hår är i egen klass, lockigt hår kräver lite mer. När mitt hår blir för torrt går det av men när jag började med den här så går det inte av lika lätt.

Doften ska vara vanlig och apelsin, jag tycker den är väldigt mild. Många ekologiska och naturliga produkter har ju en egen doft men den här är har en lätt ton av apelsin men inget påträngande.

Konsistensen är mer som ett serum än en olja. Färgen är nästan genomskinlig. Den är lätt att applicera och absorberas snabbt.

Håret blir verkligen mjukt av den. Effekten är vårdande och även efter tvätt känns håret lagat. Jag tycker om produkter som vårdar och inte bara sminkar över problemet.

Herb Hub Hårelixir finns hos Herbhub för 600kr

Köpa igen? Priset verkar högt först men den räcker länge och är bra så det gör jag gärna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *