Hocuspokus The One face
Hocuspokus The One face

Hocuspokus The One face, neck & tattoo oil är en vegansk olja som är 98%naturlig och ska återuppliva gamla tatueringar och förstärka hudens naturliga skönhet. Den är rik på antioxidanter och gör huden strålande och fräsch. På tatueringar ska de bli mer fräscha om du använder oljan regelbundet eftersom oljan är djupt vårdande så kan du även använda den för att bevara lyster och fräschör på ansiktet och halsen även om du inte har tatueringar.

Förutom antioxidanter innehåller Hocuspokus The One face en stabil c-vitamin, betakaroten och e-vitamin. En mix av druvkärneolja, makadamia och morotsolja jämnar ut hudtonen och gör huden silkesmjuk.

Annons

Recension Flaskan är snygg och designen är unisex. Jag har inga tatueringar om man inte räknar läppar och eyeliner men sambon har en tatuering som jag testat den på. Jag vart på riktigt imponerad av hur bra den fungerar för att lyfta fram färgerna och livet i tatueringar. Nu har jag sett den tatueringen som jag testade oljan på i några år så jag vet skillnaden när den fått lite body lotion och när den får äkta vård. Resultatet imponerade ordentligt och unisexdesignen gjorde att jag fick testa den på honom. Hade jag kommit med något gulligt rosa hade det blivit nej.

Pipetten gör det enkelt att dosera en lagom mängd. Det behövs ytterst lite och det blir inte oljekladdigt.

På mitt ansikte och hals är den helt enkelt underbar. Jag är så nyfiken att testa den tillsammans med deras serum men jag tror inte att jag har det hemma.

Hokuspocus The One face kostar 38€

Köpa igen? Jag vill testa lite till innan men den är sjukt bra

Vanlig arm med en tatuering som har några åt på nacken. Det svarta börjar bli lite grått och färgerna har bleknat lite.
En liten stund efter en applicering med The One. Färgerna är klarare även sedan den sjunkit in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *