Icon mini

Icon mini by Absolute New York tror jag att med i en Glossybox.

Ofta när man reser eller bara är på stan heldag och ska vidare på kvällen är det skönt att ha med smink så man kan bättra på makeupen. Min handväska är ofta rätt full så jag vill inte ha med mina bästa skuggor i den. Nästa dilemma är ju att man vill kunna variera sig men utan att släpa på hur mycket som helst. Jag vill helst ha en billig ögonskugga som sitter ok men som inte är hela världen om jag tappar bort eller förstör

Annons

Mixen av färger är helt ok på den här. Den sitter inte jättebra så räkna med att behöva bättra på under dagen. Den smular om man inte är försiktig så var noggrann med att inte ha något överskott på penseln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *