Idun ready set refresh settingspray

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Bangerhead

Idun ready set refresh settingspray är en produkt som jag verkligen varit nyfiken på. Jag har sett många som hyllar den och även de som brukar vara kräsna verkar älska den. Den ska passa alla hudtyper och är vegansk. Jag har använt settingspray när jag lagt partysminkningar och vill att det ska sitta bra men sen jag upptäckte Deyonica premium facemist har jag även använt settingspray på vardagar. Den här går att använda både som bas före makeup, fixera makeupen och under dagen kan du återfukta för extra glow.

Glycerinet i Idun ready set refresh settingspray låser in fukten i huden och niacinamid stärker upp hudbarriären, ökar elastisiteten och ger huden en fräscht utseende.

Recension Flaskan är lagom stor att ha i handväskan. Jag gillar inte rött på produkter men som tur är så är inte alla som mig. Den är gjord av återvunnen PET och kan återvinnas igen. Jag har redan testat att tappa den i golvet utan att det skedde några skador.

Idun ready set refresh settingspray finns hos Bangerhead för 249kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *