Idyllien lotion Wisbyros

Idyllien lotion Wisbyros var den enda skönhetsprodukten som jag köpte när jag var till Almedalen. Nu fanns det inte mycket tid till shopping så det var en av få butiker som jag besökte. Idyllien har ett välgörenhetsarbete som jag tycker är fint och de har dessutom produkter med underbara dofter. Jag såg dem för första gången på Christmas Lobby och har varit nyfiken att testa något från dem sedan dess.

Annons

För att göra huden mjuk så innehåller Idyllien lotion Wisbyros sheasmör, glycerin, sötmandelolja, arganolja och druvkärneolja. Den innehåller också e-vitamin som konserverar och även har antioxidativa egenskaper. Som många veganska produkter med ekologiska ingredienser så är den fri från parabener, sulfat och mineralolja men jag brukar ju inte lägga någon större vikt vid vad en produkt inte innehåller.

Recension Flaskan är otroligt vacker och designen är enligt mig en fullträff. Extra plus för att den även har en pump.

Annons

Doften är helt underbar. Jag som trott att jag inte gillar ros sen insåg jag att det var syntetisk gammal rosdoft jag inte gillade. Äkta ros av hög kvalitet kan jag dofta på i evigheter utan att tröttna. Något jag verkligen förknippar med Visby är rosor så självklart känns Wisbyros som den perfekta doften. Den är lagom att använda istället för en parfym en vanlig vardag och ger ändå en doft som du kan njuta av hela dagen utan att inkräkta på omgivningen.

Huden känns mjuk och den absorberas snabbt.

Idyllien lotion Wisbyros finns hos Idyllien för 379kr

Köpa igen? Den doftar härligt och jag älskar allt som även ger tillbaka till välgörenhet så det kan jag absolut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *