I'm Organic lip balm
I'm Organic lip balm

I’m Organic lip balm är inte helt otippat ett läppbalsam som är både ekologiskt och naturligt. Som ni alla vet räcker inte det för mig utan det ska ju även vara bra så jag har självklart testat det. Det är utan vatten vilket är perfekt inför vintern. Företaget siktar på att använda det bästa från naturen och grundaren Paulina Åkerlund har många års erfarenhet som hudterapeut, fotvård och frisör.

Annons

Vad innehåller då I’m Organic lip balm? Det innehåller en mix av mandel, solros och kokosolja som tillsammans med bivax både återfuktar och vårdar läpparna. Hallonfröolja ger också näring och vårdar. Extrakt från rosmarinblad är vårdande samtidigt som det är stabilare att använda än e-vitamin

Recension Jag gillar enkelheten i designen men hoppas att etiketten håller bra efter några rundor i handväskan. Det finns både vackrare och fulare men det här är en produkt där insidan är viktigast.

Prio ett med ett bra lipbalm är konsistensen. Det får inte vara för hårt eller mjukt och det här har den balansen. Läpparna känns mjuka och mjukheten håller sig några timmar. Det känns så länkande att jag även testade det på ett sprucket nagelband och det vart bättre.

I’m Organic lip balm finns hso Im Nordic Eco för 107kr

Köpa igen? Det kan jag absolut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *