Inika Organic radiant glow veil
Inika Organic radiant glow veil

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cocopanda

Inika Organic radiant glow veil är droppar som ska ge en silkeslen lyster samtidigt som den vårdar huden. Det är en naturlig,, vegansk och crueltyfri produkt.

Ingredienserna är naturliga och hudvårdande. Kukiolja tillför massor av essentiella fettsyror som även återfuktar på djupet. Arganolja stimulerar kollagenproduktionen. Magnolia och Willow minskar irritation och torrhet. Aloe vera lugnar, mjukgör och reparerar.

Du kan använda Inika Organic radiant glow veil som en primer under makeup eller mixa den med din foundation för att få lite mer lyster.

Recension Nu har jag bara ett litet sample men den är ändå tillräckligt stor för att jag ska kunna bilda mig en uppfattning om produkten. Inikas produkter brukar vara dryga och man behöver extremt lite så jag tror den här räcker länge. Jag har tidigare använt en sample av Inika perfection concealer light och den räckte i evigheter.

Första gången jag testade den så använde jag den enbart som primer men vart avbruten innan jag hann sminka mig. När jag kollade i spegeln i bilen insåg jag att den slätar ut och återfuktar såpass mycket att om huden är i ok balans räcker det med bara den. Mixad med foundation blir effekten ännu bättre.

Inika Organic radiant glow veil 30ml finns hos Cocopanda för 441kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *