Insculpt 4

Jag har testat Insculpt 4 på mage och triceps. Jag har provat föregångaren på magen och den är helt underbar.

Annons

Linne Hudklinik hade ett otroligt erbjudande i sin julkalender så jag passade såklart på. För maximal effekt ska du helst göra 3 behandlingar med bara några dagar emellan och sedan 6 behandlingar till. När man gör en sådan kur går det även att skräddarsy behandlingen. Det är otroliga resultat man kan få med en sån behandling. Nu ger även en enstaka behandling effekt men en kur ger bäst verkan. Sen finns det ingen behandling som ersätter träning och bra mat men det här ger en kickstart i träningen och i synnerhet vi över 40 märker nog att all träning kräver en otrolig insats för att ge resultat.

Utseendemässigt skiljer sig äldre Insculpt åt på en stor punkt. Insculpt 4 är svart istället för vit. Jag gillar svart och kan tänka mig att den håller sig snygg längre. Som alltid är ytan inte allt. Den ska vara effektiv också såklart. Jag har sett den tidigare men inte testat den. En annan funktion är att du kan träna två muskelgrupper åt gången. Vanligast är mage & triceps eller mage & biceps. Det finns många andra möjliga kombinationer som är möjliga.

En enstaka behandling ger effekt och om du ser till att träna lite hårdare efter så kommer du definitivt se resultat. Min plan är att vila dagen efter behandlingen och sedan ta ett hårt pass på gymmet med fokus på mage och triceps.

Mage och triceps är något jag alltid haft svårt för att träna och som alla kvinnor som passerat tonåren så är gäddhäng någon som stör mig. Jag går på gymmet 3-4 gånger per vecka och äter rätt bra men får ändå inte de resultat som jag vill ha. En stark mage ger en vacker hållning och avlastar ryggen. Vältränad triceps gör att armarna ser slanka ut.

Annons

Armarna ligger som i två skålar och på magen får du en platta. Jag valde programmet som bygger muskler och bränner fett. Första minuten kittlas det och känns konstigt men sen är det ganska rogivande. Armarna var en helt ny upplevelse. Självklart ville jag köra på rätt hög styrka eftersom jag bara gjorde en behandling. Nu är det inte den mest smickrande synen när man gör behandling men kolla hur underarmarna rör sig. Det är en effektiv behandling som tvingar musklerna att dra ihop sig på ett sätt som är svårt att uppnå med vanlig träning. Dessutom tar 20 000 situps längre tid än många har. Om du vet hur lång tid det skulle ta att göra får du gärna säga till.

Behandlingen kräver minimalt. Kläder utan metall på behandlingsområdet. Kläderna kan du ha på dig. Jag gjorde behandlingen i kostym. Efter känner man inget och jag gick på en liten shoppingrunda och ett event. Dagen efter kände jag lite träningsvärk men sen känner man sig mest bara starkare och jag tycker magen såg lite plattare ut. Nu valde inte jag det bästa tillfället eftersom jag åt julbord dagen efter och jag gillar god mat. Att magen trots det såg plattare ut är ju helt otroligt. Jag vill bo i den maskinen ett tag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *