Isadora High impact lift & curl mascara
Isadora High impact lift & curl mascara

Inlägget innehåller reklamlänkar till MEDS

Isadora High impact lift & curl mascara är som namnet antyder en byggbar mascara ska ge fransarna ett lyft och böj samtidigt som de ser längre ut. Den är dessutom vegansk och vattenresistent. Isadora har jag använt mycket när jag var ung och har de senaste åren inte använt men när jag hörde att de slutat retuschera sina kampanjer vart märket riktigt intressant. Det är sjukt att vi ska se vackra människor som sminkats av av proffs, fotats i studio av proffs som sedan redigerats. Det gör något med oss att jämföra oss med så galna ideal, inte ens modellerna ser ut så. En stor eloge till Isadora för att de tar världen ett litet steg framåt.

Hur ska du då uppnår de fransar som de flesta är ute efter? Du ska applicera under 10 sekunder per öga för att få fram volym och böj. Formen på borsten ska göra det enkelt att nå varje frans. Resultatet ska vara som med en ögonfransböjare.

Vad hittar vi då för spännande innehåll i Isadora High impact lift & curl mascara? Ricinolja, denna klassiker för hårväxt som även återfuktar gör mascaran skön att applicera. Genom att den återfuktar ser fransarna fylligare ut. Vegetabiliska vaxer ger volym och separation. Naturliga polymer i form av plantfiber har en förlängande effekt.

Isadora High impact lift & curl mascara finns hos MEDS för 96,75

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *