Inlägget innehåller annonslänkar till Kicks

IT Cosmetics Brow Power är en penna som ska ge intrycket av vackra fylliga bryn och håller hela dagen. Spetsen på penna ska fungera för att skapa smala och kraftiga streck. Färgtonen går att anpassa med hur hårt du trycker med pennan.

Det som vårdar i IT Cosmetics Brow Power är biotin, lecitin, sågpalmetto, nässlor, grönt te, antioxidanter, druvkärnor, vitamin a, b5, c och e

Recension Min penna var med i ett kit från IT Cosmetics och inte i fullsize. Fast jag använt den flitigt så tog den inte slut innan den torkade ihop.

Det är lätt att fylla i ev luckor i brynen och den håller sig på plats. Borsten ger ett naturligt resultat. Färgen Universal Taupe passar för de flesta och jag tycker den är lagom mörk på mig.

IT Cosmetics Brow Power finns hos Kicks för 275kr

Köpa igen? Den är riktigt bra men just nu har jag många andra öppnade brynpennor.

Extra kunskap, IT Cosmetics donerar en IT Cosmetics Brow Power till Look Good Feel Better för varje som säljs. På så vis hjälper du cancerdrabbade kvinnor att hitta tillbaka till sig själva med makeup.

Den universella nyansen anpassar sig till alla hårfärger, beroende på hur hårt du trycker vid applicering.
För varje Brow Power Universal Taupe som IT Comsetics säljer donerar vi en till Organisationen Look Good Feel Better som hjälper kvinnor som drabbats av cancer att hitta tillbaka till sig själva med hjälp av make-up.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *