Inlägget innehåller reklamlänkar

Jag är osäker om jag testat något från Jabushe så det ska bli spännande att testa Jabushe 2 in 1 cleansing lotion. Priset är riktigt lågt vilket är trevligt. Om ni tidigare använt Jabushe så märker ni säkert att den inte ser ut som vanligt och det är för att de håller på att designa om sina produkter.

Enligt deras egna beskrivning ska det här vara en rening som tar bort både smink och orenheter från huden samtidigt som den ska återfukta och lämna huden mjuk som silke. Förutom att den lugnar ska den ge lyster. Det här börjar låta för bra för att vara sant så jag tycker det här ska bli spännande. Som många andra produkter är den här vegansk och gjord på nästan bara naturliga ingredienser. B5 ska hjälpa huden att behålla fuktbalansen.

När jag testar produkter brukar jag försöka göra det utan att läsa så mycket innan för att bilda mig en egen uppfattning. Nu köper jag oftast produkter hos hudterapeut så det är inte så modigt som det låter. Vissa hävdar att man kan hålla sig till budgetrengöringar och jag tror absolut att det finns bra även i budgetsegmentet. Min filosofi är att jag vill ha produkter som funkar bra och de får gärna ha en låg prislapp så man även använder den. Högt pris är verkligen inte en garanti för att en produkt är bra. Rengöring är i kontakt med huden en kort stund så vill du ha aktiva ingredienser är de bättre i kräm eller serum. En rengöring ska i första hand göra rent och helst inte irritera huden, allt annat är bonus.

Mitt första intryck av Jabushe 2in1 cleansing lotion är kluvet. Tub är praktiskt på resor och designen är stilren. Jag hade önskat snäpplock istället för skruvkork.Helt vill jag ha en pump som även går enkelt att stänga. Doften är lite maskulin. Jag hade Badgal mascara och en lättare makeup. Självklart ska den testas med min favorit Eyeko. Sminket försvann lätt. Huden känns lite stram och jag känner lite stickningar på hakan. Stramheten och stickningarna kan även vara en biverkan av att läsa på om varningar med att vissa av deras produkter kan ge en brännande känsla. Se längre ner vilken snygg varning som låt i kartongen. Som jag fattat efter att ha läst på så innehåller inte rengöringen QAL-100 så den varningen skrämmer mer än den gör nytta. Nästa nackdel med varningen är att jag var tvungen att läsa innehållsförteckningen. Citronsyra är inte den trevligaste ingrediensen och det var inte annat som jag var lite skeptisk emot men jag ska ändå prova att använda den.

Eftersom det är första gången jag testar något från dem så läste jag bipacksedeln. Jag hoppas de lagt med samma för alla produkter annars är jag lite orolig över den här. Jag använder oftast snälla milda rengöringar och hoppas den här inte innehåller QAL-100. Jag är mer nyfiken än försiktig så jag har såklart testat den utan att läsa innehållet.UPPDATERING, vad jag kan se innehåller inte rengöringen QAL-100

Jabushe 2in1 cleansing lotion 150ml finns bland annat hos Åhlens för 149kr