Hur många Jaderoller behöver man? På riktigt är svaret noll men de är sköna. Jag inser att jag har för många när det snart ligger en i varje rum och jag har ändå några oanvända.

Jaderoller Moshi Moshi mind är nästan oanvänd men håller en hög kvalitet. Det man ska kolla noga på är att den har en slät yta och rullar bra. Är du väldigt känslig som jag kan vara bör du även kolla att den rullar ljudlöst. Den avkopplande effekten dör fort om du behöver lyssna på gnissel.

Annons

Vissa hävdar att det är svårt att hålla en Jaderoller ren. Jade är ett poröst material och du bör rengöra den både före och efter användning. Jag brukar använda samma rengöring som till ansiktet alternativt någon som jag inte riktigt älskar. Det är viktigt att låta rollern torka efter rengöring.

Om den har effekt? Vissa säger att det är bullshit. Jag tycker det är skönt att använda den. När man sovit för lite och är svullen under ögonen minskar den svullnad. Man kan lägga den i kylen för att öka effekten men även det är omtvistat eftersom vissa säger att det ökar risken för brustna blodkärl om den är för kall. Som alltid får du läsa på och använda ditt eget omdöme. Jag meddelar bara de olika teorierna och

Ska du ha wow effekt tycker jag Gua sha är bättre. Vill du ha avkoppling så är jaderoller helt ok

Den finns hos Goodiebox för 565kr Länken till Goodiebox ger dig rabatt och ibland får jag poäng som jag kan köpa boxar hos Goodiebox för

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *